Tass tuss

Denna vecka var trickset som skulle läras in ”tass tuss”. Så här ska det se ut:

Jag konstaterade efter första träningstillfället med Elsa att detta nog är någonting som man bäst lär in inomhus. Eller någon dag när det inte är väldigt blött ute… Hej leriga byxor!

20151103_151042

Efter träningstillfälle nummer två (inomhus) hade jag fått med mej ännu en till nyttig lärdom, ska man lära en lycklig och energisk springer med noll och ingen kroppskontroll detta så är benskydd att rekommendera… Tur att säsongen för bara ben är passerad så att säga, mina är numera mer blåa av blåmärken än hudfärgade, men det var det värt för oj så skoj vi har haft när vi har tränat! Den här hunden alltså, så dramatisk och överdriven i allt som hon gör. Och vilken inlevelse! Film från träning och resultat kommer här:

Detta med att filma själv är dock inte lätt… Den braiga kameran hade slut på batterier också så jag fick ta mobilen vilket gav en rätt så kass kvalitét tyvärr. Kommande vecka är det tricket ”vinka” som vi ska lära in. Och imorgon så drar inomhusträningen i dogorama hundsporthall äntligen igång igen, som jag har längtar! Jag var faktiskt där i lördags, dock helt utan hund och bara som publik och tittade på freestyle tävlingar. Måste säga att det såg väldigt roligt ut! Jag gillar kombon musik, full kreativ frihet och glada, härliga hundar så vi får väl se framöver om jag kanske vågar ge mej på även detta… Märta skulle älska det, men osäkert om hon någonsin kommer att tävla något mer. Hon har så jobbigt med klåda p g a sin hudsjukdom. På fredag ska vi på återbesök till hudspecialisten i Stockholm igen, jag hoppas så att det kan leda till någonting bra för mitt ❤

Lämna en kommentar